Tenders

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00210

Kedvezményezett neve:HUNGÁRIA PEHELY Kft.
Projekt címe:A HUNGÁRIA PEHELY Kft. kapacitásbővítő beruházása
Projekt azonosító száma:GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00210
Szerződött támogatás összege:45 790 952 Ft
Támogatás mértéke:30%
Projekt tervezett befejezési dátuma:2019.03.14.
Projekt tartalmának bemutatása:A projekt során egy teljesen automatizált paplan- és párnatöltő gépsor, csomagológép, termoolaj rendszer, tollkeverő gép, ipari varrógépek kerülnek beszerzésére a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása mellett.

A vállalkozás eddig is nagy hangsúlyt fektetett a folyamatos fejlesztésre, a korszerű berendezések beszerzésére. A projekt keretében beszerzésre kerülő műszaki gépek és berendezések a legjobb technológiát képviselik és szervesen kapcsolódnak a meglévő technológiai folyamatba. A piaci pozíció megszilárdítása, valamint az új piacok megnyerése érdekében további fejlesztések szerepelnek a tervek között, ezeket elsősorban a megnövekedett termelékenységből eredő nyereség visszaforgatásával lehet finanszírozni. A beruházás eredményeként előállított új termékekhez jelentős többletérték társul, hiszen a termékpálya vertikum energiafelhasználása hatékonyabbá, környezetkímélőbbé válik, valamint mintegy 30%-kal megnövekedett termelési kapacitás hatására magasabb hatékonyságot érhetünk el.

Többlet-értéket jelent, hogy az előállított pehely magasabb minőségű, értékű lesz, illetve, hogy több megrendelést tudunk elvállalni a magasabb szegmensből is, mivel a tömegtermelést a gépek kiszolgálják. A projekt révén a termelési értékláncban is előre lép vállalkozásunk: az előállított termékek (párnák, paplanok, pehely) előnyösebb paraméterekkel rendelkeznek, magasabb minőséget képviselnek, az eddig gyártott termékek olyan variációi jönnek létre, ami a vállalkozás kínálati palettájának szélesedését eredményezi.